Over Platform31

Kennis- en netwerkorganisatie Platform31 ziet de trends in stad en regio. We verbinden beleid, praktijk en wetenschap rondom actuele vraagstukken en komen tot een aanpak waarmee bestuurders, beleidsmakers en uitvoerders direct aan de slag kunnen. De oplossingen houden we niet voor onszelf: iedereen profiteert mee van de resultaten.

Unieke aanpak

Platform31 neemt een onafhankelijke positie in tussen overheden, maatschappelijke organisaties en marktpartijen. We brengen partijen bij elkaar, vinden het gemeenschappelijke belang en gaan aan de slag. Platform31 is een van de weinige organisaties in Europa die onderzoek, beleid en praktijk met elkaar verbindt, nationaal én internationaal.

Waarom Platform31?

We werken in opdracht, maar met een bijzondere meerwaarde. Die zit in het grote netwerk, in het debat; in de kritische blik van de buitenstaander én in de mogelijkheid tot het doen van gezamenlijk onderzoek.

Platform31 heeft ruim 300 partners: ministeries, provincies, steden, corporaties en marktpartijen. Werkt u ook aan krachtige, levendige steden, regio’s en dorpen? Sluit u dan bij ons aan als partner.

Wat kan Platform31 voor u betekenen? Neem contact op voor advies of een offerte.

Meer informatie over onderzoek of advies door Platform31? Neem contact op met:

Pieter Winsemius, ex-voorzitter van de Raad van Toezicht van Platform31: “We kijken vooruit met het hoofd boven de wolken, maar met de voeten stevig op de grond.”