Werken bij Platform31

Zoek je een nieuwe functie bij een betekenisvolle organisatie? En wil je jouw bijdrage leveren aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken van vandaag en morgen? Dan is Platform31, dé kennis- en netwerkorganisatie voor stad en regio, de werkgever die bij jou past. Bekijk onze actuele vacatures. Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook.

 

Actuele vacatures

Entree roltrap kantoor Stichthage Den Haag
Vacature

Senior projectleider economie van stad en regio

Wil jij bijdragen aan het versterken van de economische veerkracht en het vernieuwen van onze economie?

Den Haag fulltime (36 uur) dienstverband, 32 uur bespreekbaar

Lees meer over

Open sollicitatie

Wil je met je afgeronde wetenschappelijke opleiding echt een verschil maken? En heb je interesse in of ervaring met vraagstukken rond sociale inclusie en leefbaarheid, duurzame ontwikkeling, wonen en ruimte, en economie en bestaanszekerheid? Dan zijn we op zoek naar jou! We spreken je graag, ook als we op dit moment geen voor jou passende vacature hebben. Plan vandaag nog een afspraak met onze adviseur werving en selectie om te verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Mail naar ikwilwerken@platform31.nl.

Stage

Bezig met het afronden van een voor onze activiteiten relevante studie en op zoek naar een organisatie waar je een meewerkstage kunt combineren met een uitdagend afstudeerproject? We spreken je graag om te verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen, ook als we op dit moment geen concrete stageplekken aanbieden. Neem daarvoor contact op met onze adviseur werving en selectie. Mail naar ikwilwerken@platform31.nl.

Waarom Platform31?

Lees meer over...

Werving- en selectieprocedure

1. Je solliciteert
Je ontvangt een reactie van onze adviseur werving & selectie.

2. Telefonische kennismaking
Als je cv en motivatie aansluiten bij een actuele vacature of bij de activiteiten van onze organisatie, dan nemen we contact met je op voor een telefonische kennismaking. Beiden enthousiast? Dan plannen we een eerste gesprek.

3. Gesprek(ken)
De selectieprocedure bestaat altijd minimaal uit twee gesprekken met relevante experts en/of een manager. In de gesprekken maak je kennis met onze organisatie, de collega’s en onze activiteiten Wij zijn benieuwd naar jouw drijfveren, expertise, ervaring, wensen en ambities. In de 2e ronde vragen we je vooraf een schriftelijke opdracht uit te voeren, bijvoorbeeld een inhoudelijk projectvoorstel of een blog.

4. Aanbieding
Is er van beide kanten een match? Dan ontvang je een arbeidsvoorwaardenvoorstel.

5. Nieuwe baan!

Netwerk Young Urban Professionals (YURPS)

YURPS is een netwerk van jonge professionals (tot 35 jaar) werkzaam op het gebied van stedelijke en regionale vernieuwing en ontwikkeling. Professionals die werken bij partners van Platform31: van overheid tot adviesbureau, van corporatie tot ontwikkelaar en van belegger tot ontwerper en bij Platform31 zelf. Ze hebben één ding gemeen: ze willen van elkaar leren.

Ze trainen vaardigheden, discussiëren, bloggen en adviseren. In bijeenkomsten gaat het bijvoorbeeld over trends op het vakgebied, competentieontwikkeling of uitwisseling van kennis en ervaring – onderling en met ervaren professionals. De vorm van de bijeenkomsten kan variëren van rondetafelgesprekken, tot competentiedagen en living labs waarbij zij adviseren over lokale vraagstukken en elkaar helpen om scherper te kijken, echte verandering stimuleren en experimenteren.

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring: Platform31 volgt de schalen van de CAO Rijksoverheid, verder hebben we ons eigen arbeidsreglement met voorwaarden.
Eindejaarsuitkering
ABP pensioen
NS Businesscard
Hybride werken
Werkweek 36 uur
Faciliteiten voor hybride werken, zoals mobiel, laptop etc.

Wat doet Platform31?

Een overzicht van onze activiteiten vind je op de pagina ‘Wat we doen‘.

Geen acquisitie

Platform31 stelt geen prijs op acquisitie door recruiters, detacheringsbureaus, interimmanagers, opleidings- en trainingsbureaus of aanbieders van andere diensten.

Contact

Geke Roos-Bakker 06 57 94 37 32

Foto’s op deze pagina door: Mike van Bemmelen

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan