Disclaimer

Algemeen

Stichting Platform31 (Kamer van Koophandel 55301401), hierna te noemen Platform31, verleent u hierbij toegang tot www.platform31.nl en nodigt u uit van het aangebodene kennis te nemen of het aangebodene te kopen. Platform31 behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Platform31 spant zich in om de inhoud van www.platform31.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.platform31.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Platform31.

De inhoud van www.platform31.nl wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen (o.a. twitterfeeds). Platform31 doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

Gebruikers kunnen via twitterfeeds en reacties zelf inhoud plaatsen op www.platform31.nl. Platform31 oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Platform31 zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Platform31 en haar licentiegevers en gebruikers. De inhoud van www.platform31.nl is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator gegenereerd.

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan