Nieuws Algemeen

Jaarplan 2023

Samen werken aan opgaven voor stad en regio

4 juli 2023
Hierin vind je een overzicht van de inhoudelijke en netwerkactiviteiten die in 2023 op ons programma staan. Via de links naar onze website, kun je initiatieven, voortgang en resultaten gedurende dit jaar volgen.

Bestuurders, beleidsmakers, professionals, inwoners en ondernemers zoeken oplossingen voor complexe vraagstukken in stad en regio. Hoe komen we tot een inclusieve en duurzame samenleving? Met voldoende en betaalbare woningen in een passende omgeving. Waar een innovatieve overheid en economie bijdragen aan brede welvaart. Om tot toekomstbestendige oplossingen te komen, brengt Platform31 partijen bij elkaar en onderzoeken we maatschappelijke opgaven in samenhang. We signaleren trends en verbinden beleid, praktijk en wetenschap. Zo komen we samen tot een aanpak waar bestuurders en uitvoerders direct mee aan de slag kunnen. De oplossingen houden we niet voor onszelf: iedereen profiteert mee van de resultaten.

Deze missie vormt ook dit jaar de leidraad voor onze kennis- en netwerkactiviteiten. Sinds begin 2023 organiseren we deze rond vier grote maatschappelijke opgaven:

  • wonen, ruimte en leefbaarheid
  • duurzame ontwikkeling
  • inclusieve samenleving
  • economische veerkracht

Door deze opgaven gezamenlijk en in samenhang aan te pakken, vergroten we de slagkracht en impact van de partijen die ermee aan de slag zijn of gaan.

Dit jaarplan geeft je in vogelvlucht een overzicht van de inhoudelijke en netwerkactiviteiten die dit jaar op ons programma staan. Het bevat links naar onze website, zodat je komend jaar initiatieven, voortgang en resultaten kunt volgen. Wij zo hopen bij te dragen aan de kwaliteit van beleid en uitvoering bij projecten en transities. En samen verder te komen met de belangrijkste maatschappelijke opgaven en dichter bij brede welvaart.

Platform31-Jaarplan 2023

Jaarplan 2023

Download deze publicatie

Contact

Victor Everhardt Directeur-bestuurder 070 302 84 84

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan