Publicatie Flexwonen

10 spoedzoekers aan het woord

25 juni 2018
Spoedzoekers kunnen vaak niet op de reguliere woningmarkt terecht. Ze eindigen soms op straat of slapen bij vrienden op de bank, in de auto, op een vakantiepark of een (anti-)kraakpand. Een flexibele huisvestingsschil moet hen uitkomst bieden. Deze publicatie portretteert 10 spoedzoekers.

Auteur(s)

Jeroen van der Velden, Roos Bergsma, Nina Reedijk, Johan van der Craats e.a.

Download de publicatie 10 spoedzoekers aan het woord via de website flexwonen.nl.

 

Lees ook:

 

Programma Flexwonen

‘Dwarsdoorsnede van het flexwonen’ is onderdeel van het programma ‘Flexwonen in Zuid-Holland’. Hoe we werken, wonen, winkelen en onszelf vervoeren verandert in een rap tempo. Toch komt de woningmarkt daaraan nauwelijks tegemoet. De provincie Zuid-Holland en het ministerie van BZK willen dan ook flexwonen meer op de agenda krijgen. Platform31 helpt hen daarbij en werkt hierin samen met Expertisecentrum Flexwonen. Naast deze publicatiereeks werken de vier partijen samen aan een instrumentenkist voor gemeenten, pilots en diverse publicaties.

Lees meer over Flexwonen.

Contact

Jeroen van der Velden 06 57 94 22 58 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan