Publicatie Algemeen

Vertrouwen in de toekomst? Zorgen over de toekomst!

Analyse, duiding en reflectie op de Rijksbegroting 2019

25 oktober 2018
Elk jaar maakt Platform31 een analyse van de Rijksbegroting waarin experts van Platform31 de belangrijkste beleidsvoornemens van het kabinet voor 2019 onder het vergrootglas leggen. In hun analyse zoomen ze in op de maatregelen die relevant zijn voor stad en regio, waaronder wonen en verstedelijking, sociaal beleid, veiligheid, duurzaamheid, economie, onderwijs en arbeidsmarkt.

Auteur(s)

Ruud Dorenbos, Joost van Hoorn, Razia Ghauharali, Tineke Lupi e.a.

Onderdeel van deze analyse is een aantal reacties uit de achterban van Platform31. Wat betekenen de voornemens van de Haagse ministeries voor de opgaves waar stad en regio voor staan? Wat valt hen op? Daarnaast hebben we nadrukkelijk onze eigen dagelijkse praktijkervaring in vele over het land verspreide steden en dorpen laten meewegen. Daarmee verbindt deze analyse praktijk, beleid en wetenschap. Het laatste deel van de publicatie is meer feitelijk van aard en bevat een opsomming van de beleidsvoornemens per ministerie.

181024_Analyse-Rijksbegroting-2019

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Pdf bestanden
Hidden

Contact

Joost van Hoorn Economie en bestaanszekerheid 06 57 94 36 56 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan