Corporatieprogramma 2024: investeren in samenwerking

14 februari 2024
Grote maatschappelijke opgaven in samenhang aanpakken lukt alleen als overheden, corporaties, bedrijven, maatschappelijke organisaties en inwoners zich daar gezamenlijk voor inzetten. Die samenwerking en synergie ontstaan niet vanzelf. Daar moet je gericht in investeren. Actief meedoen in het brede en veelzijdige netwerk van Platform31 helpt daarbij. Jaarlijks stellen wij een corporatieprogramma op met daarin onze activiteiten die voor corporaties interessant zijn.

Programma

We bepalen het programma op basis van gesprekken met partners en in samenwerking met een klankbordgroep, bestaande uit vijf corporatiemedewerkers. Indien relevant leggen we verbindingen met andere partijen, zoals ministeries, gemeenten, particuliere verhuurders of adviesbureaus. De activiteiten worden gefinancierd van de jaarlijkse corporatiepartnerbijdrage en door aanvullende financieringsbronnen, zoals het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en Aedes.

Zes thema’s

De activiteiten delen we in naar zes thema’s:

  1. Regie op wonen
  2. Woningtekort
  3. Leefbaarheid
  4. Specifieke doelgroepen
  5. Betaalbaar wonen
  6. Verduurzaming corporatiewoningen

Het merendeel van de activiteiten is exclusief voor onze corporatiepartners. Partners kunnen aan meerdere activiteiten deelnemen.

Platform31 Corporatieprogramma 2024

Corporatieprogramma 2024

Download deze publicatie
Partner worden?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van een partnership:
sandra.koster@platform31.nl of kijk eens op:

Netwerk voor stad en regio

Contact

Vera Beuzenberg 06 83 17 13 69 LinkedIn
Fons Lustenhouwer 06 53 38 90 17 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan