Aan de slag met een woonzorgvisie

28 maart

15.00-17.00 uur

Hoe kun jij je voorbereiden op het aan de slag gaan met de woonzorgvisie? Want hoewel gemeenten verantwoordelijk zijn voor een regionaal afgestemde woonzorgvisie, is het cruciaal voor woningcorporaties om nu aan te haken. Maar waar begint die visie eigenlijk? Waar eindigt de rol van woningcorporaties? En wat pak je als eerste op? Precies daar gaan we dieper op in tijdens het webinar op donderdag 28 maart.

Platform31 ontwikkelde in opdracht van Aedes de handreiking Aan de slag met een woonzorgvisie (Pdf). Tijdens het webinar nemen o.a. Annette Duivenvoorden en Susan van Klaveren je mee in de verschillende onderdelen en stappen uit de handreiking. Je krijgt concrete handvatten, maar ook strategische inzichten om je voor te bereiden op dit belangrijke proces.

Tijdens de webinar gaan we onder andere dieper in op de volgende vragen:

  • Hoe positioneert jouw corporatie zich binnen de woonzorgopgave?
  • Wat zijn de bouwstenen van een effectieve woonzorgvisie?
  • Hoe kun je praktisch en helder inspelen op de uitdagingen en doelen die voor je liggen?

Ga je aan de slag met de woonzorgvisie? Of hou je je hier al mee bezig? Dan is dit webinar interessant voor jou. Meld je nu aan.

Contact

Susan van Klaveren 06 57 94 36 78 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan