Publicatie Arbeidsmarkt

Naar een duurzaam toekomstperspectief voor kwetsbare mbo-jongeren

8 juli 2020
Hoe zetten gemeenten, onderwijs en bedrijfsleven zich in om de duurzame inzetbaarheid van kwetsbare mbo-studenten te verbeteren?

Auteur(s)

Ruud Dorenbos, Razia Ghauharali en Tamarah Collij

Voor een duurzaam toekomstperspectief voor jongeren in het mbo-onderwijs is een aanpak op verschillende velden noodzakelijk. Het onderwijsveld, het bedrijfsleven en gemeenten zijn reeds actief, zowel beleidsmatig als in de praktijk. Maar hoe ziet het beleid eruit, en belangrijker, welke initiatieven en activiteiten zijn er in de praktijk te zien? Weten het bedrijfsleven, het onderwijsveld en gemeenten elkaar goed te vinden en verloopt de samenwerking naar wens? Deze en andere vragen dienen te worden gesteld en beantwoord om te kunnen concluderen of de uitdagingen adequaat en eensgezind worden aangepakt. Of dat er nog lessen te trekken zijn, waarmee de verschillende spelers aan de slag moeten.

Naar-een-duurzaam-toekomstperspectief-voor-mbo-jongeren

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Pdf bestanden
Hidden
Hidden

Contact

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan