Maatschappelijke meerwaarde bij gebiedsontwikkelingen

Luisterartikel

14 oktober 2020 | Leestijd: < 1 minuut
Nederlandse steden veranderen in sneltreinvaart. De woningbouwopgave, verduurzaming van bestaande gebouwen en effecten van online winkelen hebben een enorme impact op onze omgeving. Vaak gaan de ontwikkelingen zo snel, dat het lijkt alsof er geen ruimte is voor maatschappelijke initiatieven. Maarten Hoorn van het programma Stedelijke Transformatie vertelt in dit luisterartikel hoe je maatschappelijke initiatieven wél ruimte kunt bieden.

Auteur(s)

Luister het artikel

Het luisterartikel is gebaseerd op het artikel Maatschappelijke meerwaarde bij gebiedsontwikkelingen, dat Maarten Hoorn eerder schreef voor Ruimte+Wonen.

Meer luisteren?

Volg ons op Spotify of Apple Podcasts.

Platform31 voert het programma Stedelijke Transformatie uit. Hierin werken overheidspartijen, marktpartijen en kennisinstellingen samen om de transformatieprojecten versneld tot uitvoering te brengen, gemeenschappelijke problemen te doorgronden en op te lossen en de opgedane kennis te verankeren.

Naar Stedelijke Transformatie

Contact

Maarten Hoorn Wonen en ruimte 06 10 15 67 08 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan