Licht in de samenwerking, hard in de uitvoering

Advies van de Wetenschappelijk Board aan de U10

26 oktober 2016
De Wetenschappelijke Board van Platform31 is een plek waar wetenschappers en praktijk elkaar minimaal twee keer per jaar ontmoeten rondom urgente thema’s. Sinds begin 2016 pakken we op deze manier thema’s bij de kop, die we willen verdiepen en voorzien van multidisciplinaire reflecties. Door hierbij op te trekken met praktijkmensen leidt dit tot door wetenschappelijke inzichten onderbouwd praktisch advies. De Wetenschappelijke Board van Platform31 heeft zich in het voorjaar van 2016 als eerste gebogen over het thema regionale samenwerking. Ze vroeg zich bijvoorbeeld af hoe stressbestendig de ‘moderne’ vormen van samenwerking zijn. Wat werkt wel en wat niet?

Auteur(s)

Vera Beuzenberg en Geert Teisman

Netwerksamenwerking U10

Er zijn vele vormen van regionale samenwerking op verschillende schaalniveaus en in allerlei domeinen: van triple helix tot multi level-samenwerking. Dat maakt samenwerken een complex vraagstuk waarover gezamenlijk feitenonderzoek is gewenst. Door samen op te trekken met professionals uit de praktijk wil de Wetenschappelijke Board van Platform31 haar theoretische inzichten vertalen naar een praktisch advies.

PL31_Brochure_A5-U10

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Pdf bestanden
Hidden

Contact

Vera Beuzenberg 06 83 17 13 69 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan