Publicatie Energietransitie

Energiesprong – Voor de troepen uit

24 februari 2017
Deze publicatie beschrijft het verhaal van Energiesprong: 6 jaar energietransitie. In de periode 2010-2016 heeft het innovatie- en experimentenprogramma in opdracht van het ministerie van BZK tal van energieneutrale gebouwrenovaties aangejaagd.

Auteur(s)

Harmke Bekkema, Jasper van den Munckhof en Hans Ouwerkerk

De publicatie werd op 3 februari tijdens de bijeenkomst Energy-Up 2017 aan Ferdi Liche (ministerie BZK), Hamit Karakus (Platform31) en Leen van Dijke (Stroomversnelling) overhandigd.

In de publicatie komen verschillende betrokkenen – onder wie Joost Nelis (directeur BAM Woningbouw), de grondleggers van Energiesprong Jan Willem van den Groep, Ivo Opstelten en Jasper van den Munckhof en Jos van Dalen, (hoofd woningbouw en woningvoorraad, ministerie van BZK) – aan het woord.

Energiesprong_VoorDeTroepenUit_digitaal

Magazine Naar CO₂-neutraal in 2050

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Pdf bestanden
Hidden

Eind 2016 heeft het innovatieprogramma Energiesprong het woningbouw-stokje overgedragen aan Stroomversnelling. De activiteiten van Energiesprong Zorgvastgoed worden onder de vlag Stroomversnelling Langer Thuis voortgezet.

 

Contact

Fons Lustenhouwer 06 53 38 90 17 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan