Contact

Voor meer informatie kunt
u contact opnemen met:

Joost van Hoorn

Joost van Hoorn

Vernieuwing economische structuur, Regionale economie, onderwijs en arbeidsmarkt

Download

U kunt het magazine hier downloaden:

Wilt u liever een gedrukt exemplaar van het magazine ontvangen? Dat kan! Stuur een mailtje naar Marloes Hoogerbrugge via marloes.hoogerbrugge@platform31.nl en wij sturen het magazine kosteloos naar u op.

Meer lezen

De middelgrote stad staat voor een aantal grote uitdagingen en ingewikkelde vraagstukken. Dit vraagt om het verder aanscherpen of ontwikkelen van een eigen strategie waarin duidelijke keuzes worden gemaakt. Dit rapport biedt middelgrote steden een handreiking om tot een eigen strategie te kunnen komen aan de hand van drie stappen.

Magazine Midsize NL

De toekomst van de middelgrote stad is meer dan ooit verbonden met haar positie in de regio en samenwerking met andere gemeenten. Het magazine Midsize NL zet de urgentie neer van het nadenken over de toekomst van de (eigen) middelgrote stad aan de hand van een beschrijving van de belangrijke, onvermijdelijke, trends, interviews, artikelen en een introductie op scenario’s voor de toekomst op de middelgrote stad. Het biedt reflectie en prikkelt het denken over het eigen handelingsperspectief.

Midsize NL

Midsize NL is een kennis- en inspiratietraject voor de middelgrote steden in Nederland. Het traject startte in 2015 met het maken van een analyse van trends en uitdagingen. In 2016 gaan we aan de slag hiervoor concrete handvaten te bieden voor de steden. Platform31, Ruimtevolk, het Ministerie van Binnenlandse Zaken, het G32 stedennetwerk en het Platform Middelgrote Gemeenten werken samen aan Midsize NL. Ga naar platform31.nl/midsizenl voor meer informatie.

Magazine Midsize NL