Verkenning Medisch en sociaal verbonden

Soepele samenwerking tussen eerstelijnszorg en sociaal werk?

2 februari 2016
Het staat al lang hoog op de agenda: een soepele en duurzame samenwerking tussen de eerstelijnsgezondheidszorg en het sociaal werk. Maar het gaat niet vanzelf, zo is gebleken. Movisie deed een verkennend onderzoek naar wat deze samenwerking oplevert en wat hierin goed werkt. Van het bouwen aan vertrouwen tussen professionals tot het gebruikmaken van een eenvoudige werkwijze. Ook zetten we in deze publicatie acht goede praktijkvoorbeelden voor u op een rij.

Langer Thuis

Deze publicatie verschijnt in het kader van het Kennis- en experimentenprogramma Langer Thuis.

Langer thuis is het kennis- en experimentenprogramma van Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg, Movisie en Platform31. Het langer zelfstandig wonen en de hervorming van de langdurige zorg vraagt om nieuwe aanpakken, instrumenten en kennisspreiding. Langer thuis werkt aan verbetering van bestaande woonarrangementen en het nieuwe samenspel tussen gemeenten, burgerinitiatieven en ‘sociale’ ondernemers.

Medisch-en-sociaal-verbonden

Verkenning Medisch en sociaal verbonden

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Pdf bestanden
Hidden

Contact

Annette Duivenvoorden 06 35 11 58 12 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan