Podcast31- Resultaten MKBA Mobility Mentoring®

19 mei 2020
Mobility Mentoring® is een brede aanpak om mensen met meerdere problemen duurzaam vooruit te helpen. In deze Podcast31 praten we over de resultaten van de indicatieve maatschappelijke kosten-batenanalyse die is uitgevoerd. In deze Podcast31 kijken we naar de werkzame elementen en (financiële) effecten van de aanpak en wat de mogelijke maatschappelijke opbrengsten ervan zijn.

Auteur(s)

Susan van Klaveren en Helga Koper

Met drie experts gaan we in gesprek over de resultaten van de MKBA en de ervaringen met de brede aanpak Mobility Mentoring®:

  • Susan van Klaveren, projectleider bij Platform31 betrokken bij Mobility Mentoring®
  • Willemijn Jonkheer, economisch adviseur bij adviesbureau Rebel
  • Yvonne Wiltjer, toenmalig projectleider Mobility Mentoring® bij gemeente de Wolden-Hoogeveen
Luister naar de podcast

Podcast31

In Podcast31 koppelen we beleid, praktijk én wetenschap. In elke aflevering bespreken we actuele vraagstukken en slimme aanpakken waarmee bestuurders, beleidsmakers en uitvoerders direct aan de slag kunnen. Volg Podcast31 op Spotify of Apple Podcasts.

Per 1 januari 2021 valt het Nederlandse Mobility Mentoring® Netwerk weer rechtstreeks onder EMPath. Platform31 was vanaf 2018 de exclusieve partner voor de doorontwikkeling en verspreiding van Mobility Mentoring® in Nederland en het opzetten van een Nederlands netwerk.

 

Contact

Maite Gadellaa 06 57 94 20 25 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan