Verdieping Participatie

Op gestructureerde wijze opgaven verbinden in de wijk

Het Canadese SNAP identificeert en verzilvert koppelkansen samen met bewoners

11 mei 2021
In de inspiratiereeks Opgaven Verbinden in de Wijk presenteert het experimentenprogramma Verduurzaming van Kwetsbare Wijken iedere twee weken een inspirerend voorbeeld rondom het verbinden van opgaven in de wijk.

Auteur(s)

Het leggen van verbindingen tussen verschillende opgaven in een wijk en de energietransitie is in theorie enorm kansrijk. De praktijk is echter weerbarstig. Want hoe doe je dat? Hoe krijg je een overzicht van de mogelijkheden? Hoe wek je realistische verwachtingen bij bewoners? Hoe ga je vervolgens aan de slag? Hoe krijg je de benodigde partijen bij elkaar en hoe krijgen zij hun werkzaamheden afgestemd? De Canadese SNAP-aanpak biedt inspiratie bij het beantwoorden van deze vragen. De aanpak is na vijf jaar geëvalueerd en het succes is nu bewezen.

Verduurzaming_Kwetsbare_Wijken_-_Inspiratiereeks_Opgaven_Verbinden_in_de_Wijk_-_Op_gestructureerde_wijze_opgaven_verbinden_in_de_wijk

Op gestructureerde wijze opgaven verbinden in de wijk

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Pdf bestanden
Hidden

Contact

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan