Magazine Naar CO₂-neutraal in 2050

23 november 2017
In dit magazine is kennis opgehaald uit het programma Huren met Energie, met handvaten en inspiratie om de duurzaamheidsopgave naar CO₂-neutraal in 2050 vorm te geven.

Auteur(s)

Anouk Corèl, Hans Ouwerkerk en Melissa Smink

Dit magazine is interessant voor corporaties, maar ook voor de bouwers, gemeenten en huurdersorganisatie is het waardevolle informatie. Gezien de complexiteit van de opgave en de vele routes die te bewandelen zijn, pretenderen we niet compleet te zijn. We bieden we tips en tricks voor de naar ons idee drie essentiële onderdelen van de opgave: visievorming, tempo maken en uitvoering. Daarnaast kun je inspiratie opdoen over hoe andere corporaties de opgave aanpakken. Om uiteindelijk je eigen pad uit te zetten.

Magazine_Naar_CO2-neutraal_in_2050

Magazine Naar CO₂-neutraal in 2050

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Pdf bestanden
Hidden

Dit inspiratiemagazine is onderdeel van het programma Huren met Energie. Huren met Energie is een samenwerking tussen Aedes en Platform31 en in 2014 van start gegaan om woningcorporaties te ondersteunen bij het behalen van de doelstellingen uit het Convenant Energiebesparing Huursector uit 2012. De belangrijkste doelstelling hieruit is dat de woningvoorraad van de corporatiesector in 2020 gemiddeld label B heeft.

Platform31 en energietransitie

Huren met Energie is uitgevoerd door Platform31. Platform31 heeft een breed programma rondom de energietransitie, dat zich – naast de verduurzaming van de corporatievoorraad – richt op de aardgasvrije wijken, regionale samenwerking, warmtenetten, nul-op-de-meter, verduurzaming van particuliere woningen en hoogbouw, circulaire woningbouw.

 

Contact

Fons Lustenhouwer 06 53 38 90 17 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan