Publicatie Energietransitie

If not us, then who?

6 juni 2019
Platform31| Kantoor vol Energie heeft een magazine over verduurzaming van commercieel vastgoed uitgebracht. Het ruim tachtig pagina tellende digitale magazine geeft een overzicht van de huidige stand van zaken over het verduurzamen van de kantoren.

Auteur(s)

Martine de Vaan, Cherique Cuppen, Wytze Kuijper, Hans Ouwerkerk e.a.

Het magazine is in nauwe samenwerking met het Rijksvastgoedbedrijf tot stand gekomen. Voor Annet Bertram, directeur-generaal Rijksvastgoedbedrijf, is de titel van het blad dan ook alles behalve een retorische vraag. “Met circa 90.000 hectare grond en 12 miljoen vierkante meter vloeroppervlak is het Rijksvastgoedbedrijf de grootste grondbezitter en vastgoedeigenaar in Nederland. Dus als WIJ niet gaan verduurzamen, wie dan wel?”, schrijft ze in het voorwoord van het blad. In het magazine staan interviews met onder andere Klaasjan Engelsma, Gemandateerd Opdrachtgever, over duurzaamheidsambities, architect Harold van der Ven over het eerste nul-op-de-meter appartementencomplex en Marcel de Boer over de noodzaak van een deltaplan

If-not-us-then-who

If not us, then who?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Pdf bestanden
Hidden

Contact

Jan Kastje 06 53 22 02 16

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan