Publicatie Omgevingswet

Aanpak hoogbouwflats Parkstad Limburg

25 juni 2015
Het aantal huishoudens daalt in Parkstad Limburg en dit leidt tot problemen op de woningmarkt: leegstand, weinig verhuizingen en over het algemeen dalende huizenprijzen. Vooral woningen in particulier bezit, en dan met name hoogbouwflats, staan leeg. Overheden in Limburg willen dit tegengaan door appartementen op te kopen en vervolgens voor een periode van maximaal 20 jaar te verhuren.

Auteur(s)

Arcadis en Paulussen Advocaten ontwikkelden in opdracht van Stadsregio Parkstad Limburg, Provincie Limburg en Platform31 een business case voor de pilot ‘Hoogbouwflats Parkstad Limburg’. De publicatie ‘Aanpak Hoogbouwflats Parkstad Limburg’ is de managementsamenvatting van het onderzoeksrapport.

De businesscase omvat een financieel model, een aankoopstrategie, juridische structurering, beheerplan, communicatieplan en een risicoanalyse.

Aanpak_hoogbouwflats_Parkstad

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Pdf bestanden
Hidden

Contact

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan