Welkom in Integralië!

23 april

10:30-16:15 Amsterdam

Inschrijven/Aanmelden

Slotmanifestatie City Deal Openbare Ruimte

Wil je ontdekken hoe opgaven als klimaatadaptatie, energietransitie, duurzame mobiliteit en een gezonde natuurinclusieve stad kunnen samenkomen in de openbare ruimte? Kom op 23 april 2024 naar ‘Integralië’, de wereld waarin ontwerpers, beleidmakers, beheerders en managers samen hun weg vinden in de integrale openbare ruimte aanpak van morgen. 

De komende jaren gaan de straten en pleinen in Nederlandse steden flink op de schop. Voor de energie-infrastructuur, meer ruimte voor water en groen, maar ook voor nieuwe vormen van mobiliteit. Het is een behoorlijke uitdaging dit integraal aan te pakken, want het is druk boven en onder de grond. Hoe zorg je ervoor dat deze complexe klussen zo efficiënt mogelijk worden ontworpen, uitgevoerd, beheerd én onderhouden? Twaalf vooruitstrevende gemeenten, vier departementen en kennisinstellingen gingen in 2021 samen als City Deal Openbare Ruimte met deze ingewikkelde vraag aan de slag. Ze wilden breken met oude gewoontes, sectorale budgetten, belemmerende wet- en regelgeving en het gevecht om de ruimte. Nu, drie jaar later, tonen zij wat er is bereikt onder het motto ‘Welkom in Integralië’.

Aanmelden

Deze dag is speciaal voor alle professionals die werken aan de opgaven in de stedelijke openbare ruimte. Lees meer over het programma en meld je snel aan op de website van de City Deal Openbare Ruimte.

 

Contact

Vragen? Neem contact op met:

Inge Kok Postma 06 82 84 98 65 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan