Het Wijkkompas en middelgrote gemeenten

2 mei

12:00-13:00

Inschrijven/Aanmelden

Het Wijkkompas is een navigatietool, methodiek en online werkomgeving voor wijkaanpakken in de warmtetransitie. Tijdens deze online lunchlezing ontdek je hoe het Wijkkompas dit kan ondersteunen.

Gaat je gemeente nu écht aan de slag met de warmtetransitie? Beginnen projectteams in verschillende wijken met hun wijkuitvoeringsplannen? Dan is het Wijkkompas mogelijk een nuttig hulpmiddel voor je gemeente.

Voor wie?

Het Wijkkompas helpt het proces van wijkverduurzaming te structureren. Het biedt een gemeenschappelijke taal voor alle betrokkenen in de wijk, en geeft inzicht in welke fase het verduurzamingstraject zit. Deze lunchlezing is voor medewerkers van middelgrote gemeenten met wijken waar veel stakeholders in moeten samenwerken.

Het Wijkkompas ondersteunt het hele projectteam bij een systematische aanpak. Het helpt bij het navigeren in het enorme aanbod van tools en kennis.

Het Wijkkompas

Contact

Denise van den Broek 06 57 94 23 20

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan