Online omgeving kennisnetwerk Regionale economie

Bent u actief op de ondersteuning van het mkb en stimuleren van de regionale economie? Speciaal voor partijen en professionals die daaraan bijdragen, heeft het kennisnetwerk regionale economie een online omgeving. Hierin delen we kennis, ontmoeten we elkaar, leren we van elkaars ervaringen en kunt u deelnemen aan interessante webinars en bijeenkomsten. In onderstaand filmpje laten we u graag zien wat de online omgeving te bieden heeft.

Voor iedereen die zich actief bezig houdt met het ondersteuning van de regionale economie

Met het online kennisnetwerk willen we iedereen die actief is op de ondersteuning van het mkb en het stimuleren van de lokale en regionale economie graag helpen om samen slimmer te worden, om van elkaar te leren en om de samenwerking op regionaal niveau te bevorderen zodat er meer synergie ontstaat in de inzet van alle betrokken partijen.

Doet u mee?

Iedereen die dat wil is welkom om deze online omgeving te benutten ten behoeve van de samenwerking in uw eigen regio. Hoe meer collega’s meedoen, hoe meer we kunnen leren van elkaar. U bent dan ook van harte uitgenodigd om kennis, ervaringen en praktijkvoorbeelden te delen en samen met anderen te profiteren van de mogelijkheden van het kennisnetwerk. Maak eenvoudig een account aan op www.kennisnetwerkregionaleeconomie.nl.

Hoe meer collega’s uit het vakgebied deelnemen, hoe slimmer we samen worden!

brede-mkb