Deelname

Deelnemers zijn corporaties en gemeenten in gebieden waar warmtenetten liggen of waar kansen zijn om die te ontwikkelen. Aangezien we tijdens het experiment gaan oefenen met concrete casussen, geldt als voorwaarde voor deelname dat er een casus moet zijn.

Indien gewenst kan warmtesprong ondersteunen bij de selectie van een casus. Deze voorwaarde houdt ook in dat corporaties wel zonder hun gemeenten kunnen deelnemen, maar gemeenten niet zonder corporatie. In dat laatste geval is er immers geen casus.

Kosten

Kosten voor deelname bedragen 4.500 euro per casus voor partners en 5.500 euro voor niet-partners. Voor dit bedrag kunnen zowel de gemeente als corporatie deelnemen.

Tijdsinvestering

Het programma bevat vijf bijeenkomsten van een dag, exclusief uw voorbereiding op deze bijeenkomsten. Bij een deel van deze voorbereiding kunt u inhoudelijke ondersteuning aanvragen bij Warmtesprong. Deze ondersteuning wordt geleverd door Jeroen Roos van Infinitus. Voor aanvang van het experiment vult u een aanmeldformulier in. Onderdeel van deelname aan het experiment is ook dat u Platform31 voorziet van informatie voor de experimentomschrijving en eindanalyse.

Aanmelden?

Aanmelden voor het experiment kan tot uiterlijk dinsdag 1 november 2016 bij Anouk Corél: anouk.corel@platform31.nl. Via de mail kunt u ook meer informatie over Warmtesprong opvragen.

onderhoudwoning