Peter Prak

Cooper Feldman

Mijn naam is Peter Prak, ik ben 50 jaar en 25 jaar actief op het werkveld van de ruimtelijke ordening, ontwikkeling, projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling en CPO. Zolang de eindgebruiker maar centraal staat.

Mijn expertise is het haalbaar maken van ambities. Door jaren ervaring als onderzoeker en (beleid)consultant ken ik de wereld van beleid goed, maar nog beter die van de uitvoering. Ik kan projecten/belangen snel vertalen naar geld, opbrengend vermogen, planning en haalbaarheid met behulp van marktonderzoek en een stichtingskosten-opzet.
Mijn drive is vooral om het belang van de eindgebruiker zo maximaal mogelijk tot zijn recht te komen in de vergruizende wereld van de uitvoering. Daarvoor is Locksley Collective opgericht, een maatschappelijke projectontwikkelaar die voor kwaliteit en het goede strijdt, vernoemd naar sir Robert of Locksley.

Ervaring

  • 7 jaar ervaring als onderzoek adviseur bij TNO in Delft. O.a. scenario-expert, meegeschreven aan Nl in 2030 toekomstscenario’s van VROM, PPS-expert TNO.
  • 16 jaar ervaring als eindverantwoordelijk gebiedsontwikkelaar van meer dan 50.000 woningen (o.a. Vathorst, Groningen Meerstad, Stadshagen Zwolle) van energieplannen, duurzaamheid, verkeer, stedenbouw, hulpdiensten, etc.
  • 20 jaar projectontwikkelervaring, 8 jaar CPO-ervaring (oa Wikaza en vooral Knarrenhof), 2 jaar wooncooperatie-ervaring (o.a. Vathorst, Ontwikkelingsmanager van Heijmans Vastgoed Noord, Eigen ontwikkelbedrijf Locksley).
  • 6 jaar ervaring met Knarrenhof, eigen financiering organiseren (crowdfunding, community finance), groepsdynamica (groepen van 6 tot 380 mensen), ervaring met gemeenten, pers, ontwikkelaars, aannemers, overheden
  • 20 jaar ervaring met het schrijven van artikelen, ingezonden brieven
  • ervaring (on the job) bij verschillende organisaties en culturen: PPS-en, Gemeente, Provincie, Rijkswaterstaat, Waterschap, Bewonersverenigingen, Beleggers, Eindgebruikers, Projectontwikkelaars.

Tarief

Mijn dagdeeltarief is € 400,00 exclusief BTW en inclusief reiskosten en reistijd.
Standplaats Noordlaren (bij Groningen).
Kan vanaf 10 uur bijna overal in het land zijn (Rotterdam, Den Haag, Amsterdam etc.), maar niet in Maastricht en Middelburg (wel vanaf 11 uur). Ik reis per trein en OV-fiets.

Ik heb vijf B.V.’s, een stichting en een Leef-Coöperatie i.o. Relevant hier:

Contact

Cooper Feldman
Lageweg 17
9479 TA Noordlaren

Contactpersoon: Peter Prak
T 06 – 38 82 11 62
E prak@cooperfeldman.nl
(resultant, uren maal tarief)

E prak@knarrenhof.nl
(belangenbehartiger op CPO-gebied)

E peter@locksleycollective.nl
(MVO-ontwikkelaar)

www.cooperfeldman.nl