Han van Goeverden

Ik ben Han van Goeverden, een ervaren volkshuisvester en zelfbouwcoach met een passie voor bouwen en wonen.

Bouwen draait om wonen. Wonen draait om mensen. In het snijvlak van bouwen en wonen, communicatie en participatie, werk ik graag. Kwaliteit van wonen en zelfbeschikkingsrecht staan centraal in mijn denken en mijn werk.

Door mijn jarenlange ervaring in de corporatiesector weet ik wat er komt kijken bij het beheren en verhuren van woningen. Ik ken de sector, weet hoe besluitvorming plaatsvindt en beschik over een groot netwerk. Door de begeleiding van CPO/zelfbouwgroepen heb ik ervaring met het ondersteunen van burgerinitiatieven.

Wat kan ik voor je betekenen?

De wooncoöperatie is nieuw. Er is geen gebruiksaanwijzing en er zijn geen pasklare antwoorden. Ik bied mijn kennis en ervaring aan om, samen met een initiatiefgroep, een routeplan op te stellen en gezamenlijk de stappen te zetten die nodig zijn om hun droom te realiseren.

Ik zie mijn rol als adviserend. De (bestuurs)leden zijn leidend. Ik bied structuur en help om de nodige processtappen te doorlopen.

Tarief

Per (deel)opdracht bied ik een offerte aan met een all-in bedrag. Dat geeft zekerheid aan de voorkant. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van mijn diensten op basis van uurtarief. Dat biedt de mogelijkheid om gedurende het traject te sturen op kosten en steeds de afweging te maken: Wat doen we zelf en wat besteden we uit?

Ik hanteer een uurtarief van € 75,00. Voor professionele organisaties is dat exclusief BTW. Particuliere opdrachtgevers krijgen korting. Zij betalen € 75,00 inclusief BTW. Het eerste adviesgesprek is kosteloos. Voor reistijd en reiskosten reken ik een bedrag van € 0,50 per km.

Contact

Han van Goeverden
Willem Hioolenstraat 19
3065 LE Rotterdam

T 06 17 30 03 21
E info@hanvangoeverden.nl

www.hanvangoeverden.nl