Agenda

Actieplan sociaal ondernemerschap

5 november | Den Haag

Deze middag leert u wat er komt kijken bij het opstellen van een actieplan sociaal ondernemerschap en de samenwerking met sociaal ondernemers. Aan de hand van het voorbeeld van Haarlem delen we inzichten en helpen we de uitvoering in Haarlem versnellen.

Meer informatie

Marktontmoeting sociaal ondernemen en inkopen

7 november | Rotterdam

Sociaal inkopen en sociaal ondernemen: twee fenomenen in ontwikkeling – maar weten ze elkaar wel te vinden? Zijn ze voldoende op elkaar ingespeeld? PIANOo brengt deze werelden samen, zodat overheden en sociaal ondernemers als partners werkgelegenheid kunnen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zo werken aan een inclusieve samenleving.

Meer informatie

Symposium Brabant Outcomes Fund

18 november | Den Bosch

Begin dit jaar is de pilot BOF gestart. Voor de eerste keer in Nederland paste een provincie resultaatfinanciering toe om sociaal ondernemers de mogelijkheid te geven om hun impact regionaal op te schalen. De provincie Noord-Brabant werkt hierin samen met ondernemers én financiers. Dat was soms spannend, soms lastig, vaak inspirerend en altijd leerzaam. Want van een pilot moet je leren.

Tijdens het symposium wordt daarom teruggeblikt op de afgelopen periode. En niet te vergeten: we kijken ook vooruit naar nieuwe mogelijkheden!

Meer informatie en aanmelden

Social Impact Night

20 november | Haarlem

Ben je ondernemer in Haarlem en vind je het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame, sociale en eerlijkere wereld? En wil je horen wat er in de stad op stapel staat?

Lees verder

Impact Days

21, 22 en 23 november | diverse plaatsen

The Impact Days zijn de drie dagen in het jaar waarin wij samen met sociaal ondernemers, gemeenten en organisaties sociaal ondernemerschap vieren en laten zien hoe wij samen vanuit onze eigen buurt kunnen bouwen aan een duurzame en eerlijke wereld.

Meer informatie

Buy Social

22 november | Amsterdam

Event speciaal voor inkopende overheden. Tijdens die middag presenteren inkopers van rijk, provincie en gemeente hun inkoopsamenwerking met een sociale onderneming. Onderdeel van The Impact Days.

Lees verder

Hoe mobiliseer je collega’s om sociaal in te kopen?

10 december |

Inkoop biedt kansen voor sociaal ondernemers en voor gemeenten om impact te maken. Maar hoe krijg je dit voor elkaar binnen de eigen organisatie en wat is daarvoor nodig?

Meer informatie volgt

so-agenda-2