Agenda

De maatschappelijke uitdaging centraal

25 september | Amersfoort.
Het jaarlijkse congres over de samenwerking tussen sociale ondernemingen en (lokale) overheden vindt dit jaar plaats op Een must voor zowel beleidsmakers als sociaal ondernemers. Het congres wordt georganiseerd door Social Enterprise NL in partnerschap met de gemeente Amersfoort, de G40 en Platform31.
Speciale korting voor leden van het G40 Stedennetwerk!
Werkt u voor een gemeente die onderdeel is van het G40 Stedennetwerk? Kom dan samen met een collega naar het Social Enterprise Overheidscongres. U krijgt namelijk het tweede kaartje gratis. Maak hiervoor in het aanmeldformulier gebruik van de kortingscode: G40SEO2019

Meer informatie

Leer de ondernemers met impact uit je regio kennen; hoe doe je dat?

8 oktober | Den Haag

Hoe zorg je dat je als inkoper, beleidsmaker en accountmanager verbindt met die ondernemers die de meest relevante impact maken? Tijdens deze middag leren we meer over hoe je uitvindt wie dit zijn en waar je deze ondernemers vindt, zowel offline als online.

Leer van andere gemeenten hoe zij in contact komen met (sociaal) ondernemers in de regio. Naast deze offline-benadering zijn sociaal ondernemers ook online te vinden. Een platform dat daarvoor geschikt is, is bijvoorbeeld Buy Social. Leer wat Buy Social voor jou als gemeente kan betekenen en hoe je bepaalde ondernemingen online kunt vinden. Na afloop van deze sessie heb je inspiratie en ideeën hoe je de sociale ondernemingen in jouw regio kunt vinden.

Meer informatie

Impact Days

21, 22 en 23 november | diverse plaatsen

The Impact Days zijn de drie dagen in het jaar waarin wij samen met sociaal ondernemers, gemeenten en organisaties sociaal ondernemerschap vieren en laten zien hoe wij samen vanuit onze eigen buurt kunnen bouwen aan een duurzame en eerlijke wereld.

Meer informatie

Hoe mobiliseer je collega’s om sociaal in te kopen?

10 december |

Inkoop biedt kansen voor sociaal ondernemers en voor gemeenten om impact te maken. Maar hoe krijg je dit voor elkaar binnen de eigen organisatie en wat is daarvoor nodig?

Meer informatie volgt

so-agenda-2