Vacature

(Business) controller

Den Haag fulltime (36 uur) dienstverband, 32 uur bespreekbaar

Solliciteer direct
Over Platform31  en IVO

Bestuurders, beleidsmakers, professionals, inwoners en ondernemers zoeken oplossingen voor complexe vraagstukken in stad en regio. Hoe komen we tot een inclusieve en duurzame samenleving? Met voldoende woningen in een passende omgeving. Waar een innovatieve overheid en economie bijdragen aan brede welvaart.

Om tot toekomstbestendige oplossingen te komen, brengt Platform31 partijen bij elkaar en onderzoeken we maatschappelijke opgaven in samenhang. We signaleren trends en verbinden beleid, praktijk en wetenschap. Zo komen we samen tot een aanpak waar bestuurders en uitvoerders direct mee aan de slag kunnen. De oplossingen houden we niet voor onszelf: iedereen profiteert mee van de resultaten.

Sinds 2017 deelt Platform31 huisvesting, ondersteunende afdelingen en Raad van Toezicht met het onafhankelijke wetenschappelijk Onderzoeksinstituut IVO. De Stichting Instituut voor Onderzoek naar Leefwijzen & Verslaving. Platform31 en het IVO hebben elk hun eigen focus en activiteiten. Voor de invulling van een aantal praktijkgerichte onderzoeksprogramma’s werken ze samen.

Ons team bedrijfsvoering ondersteunt en ontzorgt onze projectleiders bij de projectadministratie.

Wij zoeken een  (business) controller

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat we als organisatie in control zijn. Je zorgt voor overzicht en inzicht en voorziet het managementteam van betrouwbare cijfers. Je adviseert over de projectadministratie en daar bijbehorende bedrijfsdoelstellingen. Dit doe je door middel van:

 • Financiële planning en analyses om de prestaties en bestuurbaarheid van de (project)organisatie te evalueren en indien nodig bij te sturen;
 • Budgettering en prognoses: je beheert het begrotingsproces en maakt financiële prognoses die onze de (project)prestaties  inzichtelijk maken;
 • Rapportages: Je maakt financiële rapporten en presentaties aan de hand waarvan je de financiële projectprestaties van de organisatie bespreekt met het MT;
 • Je verstrekt strategisch advies en biedt ondersteuning bij besluitvorming aan het MT;
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het coachen, vakinhoudelijk begeleiden en beoordelen van de collega’s in het financiële team.

Gezochte kennis en ervaring

 • Een hbo-/academische opleiding op gebied van de Finance & Control, Accounting of Bedrijfseconomie;
 • Minimaal 4-6 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie met projectadministraties en bij   voorkeur ook met subsidieprocedures;
 • Kennis van Exact en Synergy;
 • Een ondernemende, resultaatgerichte werkhouding;
 • Uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden;
 • Je zorgt ervoor dat we deadlines halen;
 • Flexibiliteit en wendbaarheid bij veranderende prioriteiten en omstandigheden;
 • Je bent een stevige en kritische gesprekspartner.

Wij bieden

Plaform31 bied je een dynamische, inspirerende werkomgeving met veel flexibiliteit en een informele werksfeer. Er zijn volop mogelijkheden om je kennis te verdiepen en je persoonlijke netwerk te verbreden. En er is veel ruimte voor eigen initiatief en samenwerking.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. Het gaat om een fulltime (36 uur) dienstverband, 32 uur is bespreekbaar. De functie wordt afhankelijk van leeftijd en ervaring gewaardeerd in schaal 12 van de Salarisschalen Rijksoverheid. De aanstelling vindt plaats conform de arbeidsvoorwaarden van Platform31.

Interesse?

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rob Koops, controller financiële- en projectadministratie (06 51 93 14 58). Interesse? Dan maken we graag kennis! Stuur je motivatie met je cv naar hrm@platform31.nl.

 

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Hidden

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan