Vastgoedbank Flexwonen van start

Heeft u vastgoed zoals een leeg kantoorgebouw, een verzorgingshuis, een schoolgebouw of klooster, dat mogelijk geschikt is voor vormen van flexwonen? En zoekt u een betrouwbare koper of misschien wel een mede investeerder? Zoekt u vastgoed dat geschikt is om vormen van flexwonen in te realiseren? Om arbeidsmigranten of andere doelgroepen van flexwonen te huisvesten?

Vanaf nu kunt u elkaar vinden bij de Vastgoedbank Flexwonen!

Onder de veilige paraplu van het Expertisecentrum Flexwonen voor arbeidsmigranten is de Vastgoedbank Flexwonen van start gegaan. U vindt er:

  • een Portal naar uiteenlopende ‘vindplaatsen’ van vastgoed. Aanvullingen daarop zijn overigens van harte welkom.
  • de VastgoedTinder©, waarin zowel aanbieders als vragers van geschikt vastgoed hun informatie inbrengen. Zij hebben de garantie dat deze niet openbaar gemaakt wordt, maar alleen met hun instemming tot een match kan leiden.

Expertisecentrum Flexwonen presenteerde de pilotversie al tijdens de bijeenkomst “Match leegstaand vastgoed en huisvesting arbeidsmigranten”, van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Platform31 op 13 maart jl. en hebben mede naar aanleiding daarvan nog diverse verbeteringen doorgevoerd.

De Vastgoedbank Flexwonen is o.a. toegankelijk via: www.vastgoedbankflexwonen.nl. Neemt u direct even een kijkje.

arbeidsmigrant