Klaar voor de start

Evaluatie en begeleiding van leernetwerken door Platform31 en IVO is begonnen

Op 1 december 2019 zijn Platform31 en IVO officieel begonnen met de evaluatie en begeleiding van de zestien leernetwerken en dertien (afgeronde) onderwijsprojecten binnen de programma’s Langdurige Zorg en Ondersteuning en het Actieprogramma Verward Gedrag van ZonMw.

Als start hebben Barbara, Lisanne en Lisan op vrijdag 6 december de eerste projectleidersbijeenkomst in Amersfoort bezocht, georganiseerd door ZonMw. Op deze bijeenkomst kwamen verschillende projectleiders van de leernetwerken bijeen om kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen. In de ochtend presenteerden de projectleiders van de onderwijsprojecten hun opbrengsten, bijvoorbeeld het programma Verward in de Wijk van de Hogeschool Rotterdam en de digitale scholingsmodule Delier van Medisch Spectrum Twente.

In de middag werden verschillende lopende leernetwerken gepresenteerd, waaronder het digitale platform WijkLink van hogeschool Saxion voor betrokkenen bij de (wijk)verpleging en de Leerwerkplaatsen van het Albeda Zorgcollege. Ook trapte Barbara tijdens dit middaggedeelte het project van Platform31 en IVO af door een presentatie te geven over de evaluatie en begeleiding waar Platform31 en IVO zich de komende anderhalf jaar op gaan richten. Wat kunnen de aanwezige projectleiders precies verwachten? Hoe wordt de evaluatie precies uitgevoerd? En wat levert het project na anderhalf jaar op? U kunt hier (pdf, 0,7 MB) de startpresentatie downloaden.

Blijf op de hoogte

Op deze pagina kunt u op de hoogte blijven van het project.

Logo leernetwerken
leernetwerken-2019