Platform31 kennis- en netwerkorganisatie voor stad en regio

Hoe nu verder?

Aanmelden

Om u aan te melden voor een volgende leerkring, kunt u een email sturen naar:
Annette Duivenvoorden – annette.duivenvoorden@platform31.nl – 0635115812 of
Maarten Hoorn – maarten.hoorn@platform31.nl – 0610156708

Ter voorbereiding, krijgt u een vragenlijst toegestuurd, waarin wij u vragen wat u verwacht van de leerkring en op welke manier u nu al met dit onderwerp bezig bent.

Volledige leerkring

Op het moment dat voldoende interesse is voor een derde leerkring zullen wij de precieze data hiervoor plannen. Wij gaan vooralsnog uit van start in de eerste helft van 2018. Op basis van de interesse, stellen wij de tijdsbesteding van de leerkring vast en eventuele kosten. De eerste leerkring bestond uit vier dagen, de tweede leerkring uit twee dagen.

Kosten: wordt vastgesteld op moment van omvang van leerkring (indicatie: tussen € 750 en € 1.500,- excl. btw per deelnemende gemeente met twee deelnemers per gemeente).
Aantal deelnemers: Voor de leerkring houden wij rekening met een maximum van 15 deelnemers.
Tijdsbesteding: Het doel van de leerkring is dat u het geleerde zo veel mogelijk in uw huidige werkpraktijk implementeert. Naast een actieve bijdrage tijdens de dagen zelf en de implementatie tijdens uw werk, zullen wij u vragen ter voorbereiding een aantal zaken door te lezen. Wij gaan ervan uit dat de voorbereiding per bijeenkomst hooguit een halve dag in beslag neemt.