Kantoor vol energie

Tools

De kantorenmarkt moet energieneutraal, comfortabel en gezond worden gemaakt. De afgelopen twee jaar heeft het team van Kantoor vol Energie hard gewerkt om de kantorenmarkt in beweging te krijgen. Een belangrijk onderdeel van het aanjagen van energieneutrale gebouwrenovaties is het realiseren van tools. Deze tools zorgen ervoor dat het besluit om over te gaan tot een energieneutrale renovatie goed doordacht kan worden genomen.

ValueCase

Wat is nu de ambitie van een organisatie als het gaat om de huisvesting? Makelaars, huisvestingsadviseurs en facilitair managers worstelen vaak met deze vraag. Om die vraag adequaat te beantwoorden is onder aanvoering van Kantoor vol Energie de zogenoemde ValueCase ontwikkeld. In drie stappen maak je de ambities ten aanzien van je huisvestingsvraagstuk inzichtelijk. De ValueCase is gerealiseerd door intensief overleg met onder andere facilitair-, HR- en financemanagers uit toonaangevende organisaties, zoals PWC, Vebego, ANWB, BDO, ATOS, USGPeople en TNO.

Lees verder

De Nieuwe Norm

Anders leren nadenken over vastgoed met andere prestatie en met andere business- en samenwerkingsmodellen. Dat is in het kort de kern van ‘De Nieuwe Norm’ dat door Kantoor vol Energie is ontwikkeld. Een kantoor vol Energie is een gebouw zonder energierekening en levert een enorme bijdrage aan het primaire proces en omgeving van de gebruikers. Een kantoor vol energie is betaalbaar voor de gebruiker, rendabel voor de eigenaar en/of investeerder en is toekomstbestendig.

“Lees verder”: