Download

Pdf, 1 Mb

×

Download bestand

Download English version

Annual Plan 2017
Pdf, 726 Kb

Jaarplan 2017 Platform31

Platform31 start in 2017 tal van nieuwe projecten in steden en regio’s. Dat doen we samen met overheden, maatschappelijke organisaties en marktpartijen. U leest erover in het Jaarplan 2017.

In het jaarplan signaleren we vier trends. We werken deze uit in opgaven en projecten. Projecten over het stimuleren van de arbeidsmarkt, het aanjagen van regionale economie, de aanpak van armoede, sociale spanningen en integratie, de vitaliteit van binnensteden, de kwaliteit van woningen en duurzaamheid.

Met onze partners zoeken we naar vernieuwende oplossingen voor de opgaven van vandaag en morgen. Dát is de kracht van het netwerk van Platform31. Koplopers komen tot nieuwe inzichten en iedereen profiteert mee van de resultaten. U vindt een selectie van de projecten waarmee we starten in 2017 in dit jaarplan. We nemen ook langer lopende programma’s en projecten mee naar 2017. Tegelijkertijd houden we onze ogen open voor de acute opgaven op de korte termijn. De wereld verandert continu en Platform31 beweegt mee als dat nodig is.

Voorblad Jaarplan 2017