Wooncompagnie


Wooncompagnie is een maatschappelijke onderneming op het gebied van wonen. Ze beheren ruim 14.500 woningen in het gebied boven het Noord-Hollands Kanaal. Ze zijn verweven met hun werkgebied: het plattelandsdenken zit ze in de genen en bepaalt hun identiteit, cultuur en structuur.

Werkgebied

Het werkgebied van Wooncompagnie bevindt zich in de gemeente Hollands Kroon, Schagen, Opmeer, Medemblik, Hoorn, Schermer, Beemster, Zeevang, Purmerend, Edam-Volendam, Landsmeer, Waterland en Oostzaan.

Visie

Wooncompagnie is overtuigd van het belang van een volwaardige sociale huursector, die bewoners een betrouwbare huisbaas biedt en waar besluiten niet winstgedreven maar maatschappelijk gemotiveerd zijn. Ze beheren en investeren op een bijzondere manier. Het versterken van het kostenbewustzijn en het vergroten van de invloed van bewoners en maatschappelijke belanghouders zijn belangrijke speerpunten.

Missie

Wooncompagnie verhuurt betaalbare woningen aan mensen met een bescheiden inkomen of een bijzondere woonbehoefte en werkt samen met bewoners en partners aan aangenaam wonen op het Noord-Hollandse platteland.

Kernwaarden

Betrouwbaar, nuchter, transparant en benaderbaar.

Samenwerking

Wooncompagnie werkt actief samen met partners in de regio. Zo vergroten ze de kwaliteit van hun diensten. Lees hier meer over de samenwerkingspartners.
logo Wooncompagnie


Telefoonnummer
0900 20 22 373

E-mail
info@wooncompagnie.nl

Twitter
@wooncompagnie


www.wooncompagnie.nl


Blog


Een heel gewone sector

Arjen Zandstra

Lees verder