Vastgoed Belang


Vastgoed Belang is de vereniging voor particuliere vastgoedbeleggers en strijdt sinds 1894 voor een eerlijk speelveld, waarin particuliere verhuurders van vastgoed kunnen gedijen. Het doel is het behoud en de verbetering van het rendement van het particuliere vastgoed (woningen, kantoren, winkels en overige bedrijfsruimte).

Vastgoed Belang is een vereniging met zo’n vijfduizend leden. Ze behartigt de belangen van particuliere vastgoedbeleggers door hen te adviseren over juridische- en bouwkundige zaken.

Daarnaast biedt Vastgoed Belang haar leden informatie over alle stappen van het beleggingsproces. Dat doet de vereniging onder meer met het Handboek voor de verhuur en exploitatie van vastgoed, dat jaarlijks uitgegeven wordt, het vakblad Steengoed magazine, dat vierjaarlijks verschijnt, het geven van cursussen en verschillende thema- en regiobijeenkomsten.

Landelijke- en lokale politiek

Vastgoed Belang heeft in de afgelopen jaren een sterke positie opgebouwd als belangenvertegenwoordiger in de landelijke- en lokale politiek. Daarmee zorgen zij ervoor dat de stem van de particuliere vastgoedbelegger hoorbaar is in de politiek.

Regio’s

De vereniging Vastgoed Belang bestaat uit zes regio’s die zich actief bezighouden met lokale aangelegenheden.

logo-vastgoed-belang


Bezoekadres
Nachtwachtlaan 20
1058 EA Amsterdam

Telefoon
020 346 31 23

E-mail
Contact

Twitter
@vastgoed_belang


www.vastgoedbelang.nl