TwynstraGudde

TwynstraGudde adviseert overheid en bedrijfsleven op veel van de grote en urgente thema’s van deze tijd. Denk aan veiligheid, diversiteit, mobiliteit, digitalisering, duurzaamheid, energie, financiën en gezondheid. We bieden onze opdrachtgevers unieke, werkbare oplossingen en brengen complexe projecten en programma’s tot een goed einde. Ook bieden we managementoplossingen, zowel tijdelijk als vast. En met onze opleidingen delen we onze kennis direct uit de praktijk. Iets van blijvende waarde creëren, daar gaan we voor. Daardoor hebben we een directe impact op (toekomstige) maatschappelijke en economische ontwikkelingen. En dus een grote impact op morgen.

Onmisbare schakel

Werken met TwynstraGudde betekent samenwerken in een eerlijke en robuuste dialoog. Al 55 jaar vormen we een onmisbare schakel tussen organisaties en de vele belanghebbenden daaromheen. Je ziet dat terug in alles wat we doen.
Resultaat staat voorop, maar niet ten koste van alles. We willen dat je je tegelijk begrepen en uitgedaagd voelt. We verbinden, verhelderen, jagen aan, maken meters en komen steeds weer met werkbare, creatieve oplossingen van blijvende waarde. Ieder advies is uniek, geen opdracht is hetzelfde. Maar we hebben altijd één gezamenlijk doel: organisaties sterker en veerkrachtiger maken. Klaar voor de toekomst.

Uiteenlopende expertises

Bij ons werken professionals met uiteenlopende expertises. Onze adviseurs opereren altijd samen, maar wel vanuit hun eigen vakgebied en perspectief. Ze koppelen een brede kijk op samenwerkingskunde, project- en programmamanagement, veranderkunde en organisatiekunde aan specifieke kennis van een markt of vakgebied.

Samen maken we het verschil

Bij TwynstraGudde werk je continu aan je eigen ontwikkeling. Je krijgt ruimte initiatieven te nemen en eigen keuzes te maken. Maar: samen maken we het verschil. Met meer dan 300 talentvolle en inspirerende collega’s uit verschillende vakgebieden werken we aan betekenisvolle opdrachten, zowel publiek als privaat. Zo bouwen we mee aan de wereld van morgen.

Duurzaamheid

Impact op morgen vertaalt zich direct naar onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid. We kijken daarbij naar het verkleinen van onze eigen impact door onze bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk te organiseren. Maar ook naar het vergroten van de impact van onze adviezen voor onze klanten. We helpen onze klanten zo duurzaam mogelijk te opereren. Dat doen we er niet bij, maar is integraal onderdeel van onze werkwijze. Adviseurs van TwynstraGudde zijn intrinsiek gedreven om organisaties en mensen vooruit te helpen en oplossingen te bedenken die van blijvende waarde zijn.

Bekijk de video om TwynstraGudde te leren kennen.

logo-twynstragudde

Bezoekadres
Oliemolenhof 14a
3812 PB Amersfoort

Postbus 907
3800 AX Amersfoort

telefoonnummer
06 8295 0707

contactpersoon
Arjan Raatgever

e-mail
ara@tg.nl

website
www.tg.nl