Triodos Bank

Geld heeft veranderkracht

Geld krijgt pas betekenis als er iets goeds mee gedaan wordt. Al sinds de oprichting in 1980 investeert Triodos Bank in initiatieven die een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. Zo financieren we betere zorg voor kwetsbare ouderen en voor kinderen. Ook dragen we bij aan het verminderen van voedselverspilling en de productie van schonere energie, en ondersteunen we kunst die inspireert en bruggen slaat.

“Elke handeling, hoe klein ook, zet iets in beweging. Samen maken we van klein het nieuwe groot.”

Onze missie is om het geld van onze klanten te laten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Samen met Triodos Bank kan iedereen daar aan bijdragen. Van een duurzame spaarrekening tot private banking en van een biologisch afbreekbare bankpas tot de financiering van duurzame bedrijven. Onze hypotheek zet huiseigenaren aan om te verduurzamen. En onze fondsen beleggen in slimme, duurzame oplossingen. Elke handeling, hoe klein ook, zet iets in beweging. Samen maken we van klein het nieuwe groot.

Eén van de duurzaamste banken ter wereld

Steeds meer mensen en organisaties kiezen voor bankieren bij Triodos Bank, een van de meest duurzame banken ter wereld. Al ruim 700.000 klanten zijn onderdeel van onze positieve beweging. Zij zijn er, net als wij, van overtuigd dat geld veranderkracht heeft.Bezoekadres
Landgoed De Reehorst
Hoofdstraat 10
3972 LA Driebergen-Rijsenburg

Postbus 55
3700 AB Zeist

telefoonnummer
030 693 6511

contactpersoon
Jeroen Pels

e-mail
jeroen.pels@triodos.nl

website
www.triodos.nl