Sweco

Wie we zijn

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en steden van de toekomst. Ons werk leidt tot duurzame gebieden en gebouwen, efficiƫnte infrastructuur en toegang tot elektriciteit en schoon water. Met 14.500 medewerkers in Europa, bieden wij onze klanten voor elke situatie de juiste expertise. Wij voeren jaarlijks duizenden projecten uit in 70 landen verspreid over de hele wereld. In Nederland werken 1.700 professionals op de terreinen Gebiedsontwikkeling, Mobiliteit en Infrastructuur, Water, Energie, Bouw en Vastgoed en Industrie. Met 9 vestigingen in Nederland zijn wij altijd dichtbij onze klant.

Onze geschiedenis

Sweco Nederland heette tot 4 april 2016 Grontmij Nederland. Grontmij werd op 1 oktober 2015, na een geschiedenis van 100 jaar, overgenomen door Sweco. Door de overname zijn we het grootste advies- en ingenieursbureau van Europa met een omzet van circa 1,7 miljard euro (pro forma 2015).

Werkwijze

Sweco levert expertise in werkelijk alle fasen van projecten van onze klanten. We zijn betrokken vanaf het allereerste stadium en we zijn er ook bij als het project zich verder ontwikkelt en door planning en ontwerp concreet vorm krijgt. Wij geloven in de krachtige combinatie van onze nieuwsgierigheid, integraliteit en ontwerp- en proceskracht. Samen met onze klanten en partners geven we vorm aan de toekomst voor een duurzamere samenleving. Onze klantbelofte staat centraal bij alles wat we doen: wij zijn de meest benaderbare en betrokken partner met erkende expertise.Praktische informatie

sweco logo black

Contactpersonen
Martijn Drosten
Teammanager Gebiedsadvies
+31 88 811 51 63
Martijn.Drosten@Sweco.nl

Contactgegevens
Sweco Nederland
De Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt
Postbus 203
3730 AE De Bilt
T +31 88 811 66 00
E info@sweco.nl
W www.sweco.nl