Stebru

Stebru is in 2005 opgericht door Joop en Robert Steenbrugge. In de relatief korte tijd dat we bestaan hebben we al een flink track record opgebouwd. Van ontwikkelen tot bouwen en van gebiedsontwikkelingen tot zorgwoningen. We versterken graag het ritme van een stad of wijk, of halen juist de slechte klanken eruit. Altijd samen. Inventief, creatief en vol passie.

Verbindende factor

We werken onder andere voor institutionele en internationale beleggers, gemeenten, zorgleveranciers en woningcorporaties. Maar we vertrouwen ook graag op onze eigen kracht. We leggen geregeld de verbinding tussen partijen om initiatieven van de grond te krijgen. Telkens vanuit een andere invalshoek of vanuit andere belangen. Die dynamiek past ons goed.

Het nieuwe ritme van vastgoed

We vinden het belangrijk dat onze gebouwen wonen, leven en werken verbinden en ontmoetingen stimuleren. Door de toenemende verdichting van steden dreigen groen en ontmoetingsplekken, zowel binnen als buiten, verder te verdwijnen. Plekken die juist ontzettend belangrijk zijn voor de sociale cohesie en die grootstedelijke problemen als stress, gebrek aan lichaamsbeweging en eenzaamheid verminderen.

Familiebedrijf

Vakmanschap, organiserend vermogen en creativiteit. Gewaarborgd door ruim honderd specialisten binnen onze organisatie. Zij vormen ons fundament. Dagelijks zetten zij zich als team in voor het beste resultaat. We zijn een echt familiebedrijf met een aangename bedrijfscultuur; we hebben respect en aandacht voor elkaar. Bovendien vertaalt deze cultuur zich in langetermijndenken. En dat is essentieel voor een succesvol vastgoedproject.

Logo-Stebru

Welkom in de nieuwe dynamiek van vastgoed. Welkom in het ritme van Stebru.

www.stebru.nl

Contactpersoon: Eric Lamers
e.lamers@stebru.nl

Bezoekadres
Ringvaartlaan 4
Nieuwerkerk a/d IJssel

Mobiel 06 2073 9425