NVM makelaars


Grootste makelaarsvereniging NVM is partner van Platform31

Platform31 en NVM streven allebei een gezonde woning- en vastgoedmarkt na. Om over en weer gebruik te maken van elkaars expertise is NVM partner van Platform31 geworden.

NVM makelaars brengen vraag en aanbod met elkaar in contact en hebben daardoor als geen ander zicht op de ontwikkelingen in de (lokale) vastgoedmarkt. Vanuit deze geworteldheid in de wereld van het vastgoed en de dagelijkse ervaringen met kijkers en kopers wil de NVM een bijdrage leveren aan een gezonde woningmarkt, net als Platform31.

Makelaars zijn van nature oplossingsgericht en vraaggestuurd, die inbreng kan heel waardevol zijn in het brede palet aan meningen en zienswijzen bij kennistrajecten van Platform31. Bovendien registreert de NVM sinds jaar en dag alle transacties die onder begeleiding van haar leden plaatsvinden. Als veruit de grootste brancheorganisatie (met een gezamenlijk marktaandeel van 75 tot 80%) is hierdoor een unieke en waardevolle database opgebouwd, waarvan niet alleen de NVM zelf maar ook diverse kennisinstellingen graag en dankbaar gebruik maken.


Over NVM

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Ruim 3900 makelaars en taxateurs zijn bij de NVM aangesloten.

De NVM is actief in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek.

De NVM is georganiseerd rond drie gespecialiseerde vakgroepen:

1. Wonen
De NVM-Wonenmakelaar/taxateur is dé adviseur voor particuliere en professionele opdrachtgevers in alle facetten van de woningmarkt: koop, verkoop, huur, verhuur en taxatie van een woning.

2. NVM Business
De NVM Businessmakelaar/taxateur is gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Hij of zij werkt dagelijks met provincies, gemeenten, ondernemers, opdrachtgevers, beleggers en gebruikers.

3. Agrarisch & Landelijk Vastgoed (A&LV)
Verspreid over heel Nederland zijn er 120 NVM-adviseurs die zich hebben gespecialiseerd in de agrarische en landelijke vastgoedmarkt. Voor koop, verkoop, bedrijfsverplaatsingen, ingewikkelde wet- en regelgeving op het gebied van landgebruik, milieuzorg en productierechten kunt u terecht bij NVM Agrarisch & Landelijk Vastgoedmakelaars en taxateurs.
NVM
Postbus 2222
3430 DC Nieuwegein

Telefoon
(030) 608 51 85

E-mail
info@nvm.nl

Twitter
twitter.com/nvmog


www.nvm.nl