MN

Een dynamisch en maatschappelijk relevant bedrijf

Over MN

MN is een financiële dienstverlener, met een beheerd (pensioen)vermogen van € 154 miljard. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers PMT, PME en Koopvaardij met bestuursadvies, vermogensbeheer, pensioenadministratie, pensioencommunicatie en verzekeringsadministratie. We zijn in omvang de derde pensioenuitvoeringsorganisatie van Nederland en de grootste in de marktsector. Daarmee is MN groot genoeg om een invloedrijke marktspeler te zijn, maar klein genoeg om de menselijke maat te behouden. We hebben een sterk maatschappelijk gericht profiel: duurzaamheid is vanzelfsprekend in ons denken en werken.

Hart voor harde werkers

Elke dag werken we aan een goed pensioen in een betere wereld. Dat doen wij voor ongeveer twee miljoen mensen en circa 38.000 werkgevers in de Metaal & Techniek, Metalektro en Maritieme sector. Bij ons werken specialisten, techneuten, strategen, consultants en vernieuwers. Onze verbindende factor: we hebben hart voor harde werkers.

De thuishaven voor iedereen die werk wil maken van een goed pensioen

We zijn doel- en servicegericht, gaan voor kwaliteit en zijn transparant. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We vragen ons elke keer weer af hoe ons handelen onze achterban raakt. Hoe we het voor ‘onze’ fondsen en hun deelnemers nóg beter kunnen doen, mét aandacht voor mens en milieu. We denken samen met onze opdrachtgevers na over toekomstbestendige oplossingen. Maar altijd staat het behalen van een goed rendement tegen zo laag mogelijke kosten voorop. Zodat deelnemers van een goed pensioen kunnen genieten in een betere wereld.logo-MN


Bezoekadres
Prinses Beatrixlaan 15,
2595 AK Den Haag

Postbus 30025
2500 GA Den Haag

telefoonnummer
+31 70 316 03 36

contactpersoon
George van Hooijdonk

e-mail
George.van.Hooijdonk@mn.nl

website
www.mn.nl/vastgoed