Lysias Group

Over Lysias

Resultaat door verbinding
Opdrachtgevers in het publieke domein schakelen Lysias in bij strategische opgaven, vernieuwing van beleid en gevoelige organisatieveranderingen. Wij helpen onze opdrachtgevers hun ambities waar te maken door hun vraagstukken te doorgronden en waar mogelijk te vereenvoudigen. We zoeken perspectief en creƫren oplossingen door partijen met elkaar te verbinden en in beweging te brengen. Onze kracht is het werkend krijgen van beleid, het beter doen functioneren van organisaties en het versnellen van processen.

Onze diensten

Vertrouwd en verrassend
De adviseurs en interimmanagers van Lysias maken het verschil voor de publieke zaak. Ons team bestaat uit een mix van door-de-wol-geverfde adviseurs die hun sporen in het publieke domein hebben verdiend, en jong talent met een frisse blik. We zijn bestuurskundigen, organisatiekundigen, economen, sociologen en antropologen. Wat ons bindt is de missie van Lysias: het verzilveren van kansen van deze transitietijd. Dat doen we niet modelmatig, maar waardegedreven, met oprechte betrokkenheid bij het publieke domein, vol vertrouwen en optimistisch.

Welke diensten biedt u aan?

‘Lysias helpt met het verzilveren van kansen van deze transitietijd’
Wij adviseren over toekomstbestendig organiseren en doelgericht samenwerken. We voeren externe evaluaties uit, ondersteunen onderzoeks- en adviescommissies en scheppen duidelijkheid in ingewikkelde vraagstukken over staatssteun. In al onze diensten willen we het verschil maken voor de publieke zaak.

LYSIAS group logo

Contactgegevens