InterPactum

Verbindend, realiserend en uitvoerend!

Met een landelijk team van circa 15 adviseurs zijn wij een expert op de transitie en transformatie binnen het sociaal domein én ruimtelijk domein (Omgevingswet). Bij de drie decentralisaties Wmo, Jeugdzorg en Participatie en Social Return zijn we vanaf het eerste uur betrokken vanuit een grote diversiteit aan projecten, opdrachten en eigen initiatieven.

Decentralisaties

InterPactum is al vroeg aangesloten bij de transitie en transformatie van de decentralisaties van de Jeugdwet, Wmo en Participatiewet. We hebben gemeenten en regio’s geholpen zich voor te bereiden op de transitie en we voeren al sinds 1 januari 2015 de transitie uit. Nu dragen we bij aan een gedegen transformatie van de Wmo en Jeugdzorg. Ook bij de Participatiewet, die toch een andere ontwikkeling doormaakt, leveren we op vele vlakken een bijdrage aan de uitvoering van de wet. Op functies variërend van inkoopspecialist, contractmanager, secretaris tot teamleider transitie levert InterPactum een positieve bijdrage aan de drie decentralisaties.

Social Return

InterPactum geniet landelijke bekendheid op het gebied van implementatie, uitvoering en borging van Social Return bij inkoop en aanbestedingen. Als enige organisatie in Nederland voert InterPactum het Social Return 2.0 logo en ontwikkelen we Social Return door tot Social Return 3.0. We werken hierbij samen met de Normaalste Zaak.

Actief in:

  • Regio Noord-Veluwe
  • Regio Midden-Gelderland
  • Regio Rivierenland

logo-interpactum

Meer weten?

Neem met ons contact op of kijk op www.interpactum.nl