ICSzorg

Hart voor zorghuisvesting met oog voor de toekomst

Over ICSzorg

ICSzorg helpt zorgorganisaties, woningcorporaties en gemeenten bij het realiseren van inspirerende leef- en zorgomgevingen. Vanuit expertise, brede kennis en hart voor huisvesting ontwikkelt ICSzorg passende oplossingen voor zorg in een inclusieve samenleving.
Iedere zorginstelling verdient een veilige en uitdagende omgeving, waar mensen elkaar ontmoeten en waar zorg op de juiste momenten wordt geboden. Toekomstbestendige huisvesting voor de zorg van nu.
ICSzorg ontwikkelt lokale woonzorgvisies en maakt de vertaalslag naar de praktische realisatie. Zo is ICSzorg de verbindende schakel tussen bewoners, zorginstelling en overheid, van de eerste vraag tot en met de oplevering. We helpen niet alleen bij het uitstippelen van de koers, we zorgen ook dat gestelde doelen worden bereikt.

Bureaufilosofie

Onze betrokken huisvestingsadviseurs en bouwprojectmanagers brengen ambities tot leven op het gebied van zorg, onderwijs, sport en welzijn. De bedrijfsfilosofie van ICSzorg is gebouwd op vijf kernprincipes.

 • Multidisciplinair
  Multidisciplinaire teams zijn onze kracht. We brengen er alle aspecten van advies en bouwmanagement bij elkaar, zodat we gespecialiseerd en veelzijdig werken.
 • Kennisgedreven
  ICS is gebouwd op kennis. Onze expertise maakt ons bijzonder en stelt ons in staat de beste oplossingen te vinden. We weten veel, maar zijn nooit uitgeleerd.
 • Innovatief en duurzaam
  Bouwen voor de toekomst vraagt om een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen. We weten wat er speelt in onze markten, in de bouwsector én in de maatschappij.
 • Echt samenwerken
  Teambuilding tussen alle betrokken partijen is de basis voor een succesvol functionerende projectorganisatie. Samen nemen en delen we onze verantwoordelijkheid.
 • Gepassioneerd
  De mensen maken ICS. Samen zijn we een collectief van gedreven experts met hart voor ons werk. Plezier is daarbij onze belangrijkste bindende kracht.

ICSzorg is gevestigd op 4 locaties; Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Zwolle.

Logo ICS Zorg paars RGB


Burgemeester Drijbersingel 25R
8021 DA Zwolle

+31 88 235 04 27
info@icszorg.nl

Contactpersoon:
Monique de Tombe
+31 82 97 99 28
Monique.de.tombe@icsadviseurs.nl

icszorg.nl