HYS Legal


HYS Legal is een advocatenkantoor. Ze bieden vele juridische diensten zoals advisering aan ondernemingen en organisaties op incidentele of op interim- en projectbasis, flexibele schil voor advocaten en organisaties en indien nodig procederen.

Bij HYS Legal geloven ze in een vernieuwde vorm van juridische dienstverlening. Ze zijn een deskundige externe partij die inzetbaar is waar, wanneer en op de wijze die de opdrachtgever wil. Een advocatenkantoor dat geen enkele moeite heeft om de balans te vinden tussen het juridische denkwerk en de praktische uitvoering. Goed doordacht, praktisch uitvoerbaar, en praktisch uitgevoerd. Tegen acceptabele tarieven.

De toegevoegde waarde

De advocaten van HYS Legal hebben altijd met beide benen in de realiteit van ondernemingen en organisaties gestaan. HYS Legal biedt directe toegang tot juridische professionals van topniveau, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en precies wetend wat er speelt. Een advies alleen is geen eindproduct. De toegevoegde waarde komt met name tot uiting door ervoor te zorgen dat idee├źn en adviezen binnen een organisatie daadwerkelijk ge├»mplementeerd en uitgevoerd worden.

HYS Legal gelooft in schaalbaarheid. Dit betekent het kunnen aanpassen van de diensten aan de hand van de wensen en de ontwikkelingen bij de opdrachtgever, snel accelereren als dat nodig is, bijvoorbeeld met een fiscalist of notaris, maar ook terugsnoeien naar een afgeslankte vorm via de flexibiliteit van de externe bedrijfsjurist, waarbij service en betrokkenheid toch gewaarborgd zijn. En alles wat daar tussen zit.

Diensten

Volledige dekking. Vanwege flexibiliteit en brede inzetbaarheid kan HYS Legal iedere vorm van juridische dienst aanbieden: los advies, projectinzet, interimwerk, samenwerking met andere advocatenkantoren in een flexibele schil, consultancy, klankbord en vraagbaak. Alles doordacht en praktisch toegepast. Lees meer

Team

De ruggengraat van HYS wordt gevormd door de oprichters Barbara Schuijlenburg, Rob van Duivenboden en Ronald Hogewind en early adaptor Gerbrand Osinga. Samen bundelen zij tientallen jaren ervaring met zeer diverse organisaties en ondernemingen: investeringsmaatschappijen, beleggers, vastgoedmanagement, woningcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars en advocatuur. Lees meerlogo HYS Legal


Bezoekadres
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

Telefoon
030 230 92 30

E-mail
info@hyslegal.com


www.hyslegal.com