Goudappel Coffeng

‘De wereld verandert, mobiliteit blijft’

Mobiliteit, omdat wij ons verplaatsen, is de drijfveer van ons bedrijf. Wij dragen bij aan bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en economische vitaliteit in Nederland en daarbuiten.
Wij verbinden expertises, belangen en partijen. Dat doen wij vanuit kennisleiderschap en niet alleen. Als zusterbedrijven in de Goudappel Groep werken wij, samen met onze klanten, partners en maatschappelijke organisaties, aan integrale oplossingen, voor de reis van vandaag en de wereld van morgen.

Focus op mobiliteit in de breedte

Wij geloven in de kracht van focus. We zijn gespecialiseerd in maar één ding: mobiliteit, maar wel in de volle breedte en diversiteit die recht doet aan dit specialisme. Daarin zijn we uniek dankzij inmiddels 50 jaar werken aan mobiliteit in zijn maatschappelijke context. Dat heeft geleid tot een bedrijf met focus, netwerk, diversiteit, cultuur en omvang om klanten één loket te bieden voor hun (complexe) mobiliteitsvraagstukken. Die strategie zetten we voort, met advies, IT-oplossingen en mobiliteitsdiensten.

Welke diensten biedt u aan?

  • Advisering op het gebied van ruimtelijke economie, parkeren, locatieontwikkeling, ontwerp & openbare ruimte, verkeer & mobiliteitsplannen, fiets, openbaar vervoer, gedrag, duurzame mobiliteit en andere mobiliteitsgerelateerde adviezen.
  • Big data gericht op (verkeers)stromen en smart cities.

Recent:Logo Goudappel Coffeng


Postadres
Snipperlingsdijk 4
7417 BJ Deventer

Telefoonnummer
+31(0)570 666 222

E-mail
goudappel@goudappel.nl

Twitter
twitter.com/goudappeltweets

http://www.goudappel.nl/