Facilicom


Facilicom Services Group is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en kan u alle facilitaire zorg uit handen nemen. Op een kwalitatieve, efficiƫnte en flexibele wijze.

Facilitaire diensten

Facilicom kan u op vrijwel elk terrein de juiste facilitaire diensten leveren. We houden uw pand schoon, zorgen voor alle veiligheid, maken elke dag een smakelijke lunch voor uw medewerkers, leveren tijdelijk personeel of nemen activiteiten geheel over. Ook bouw, verbouw, renovatie – inclusief de installatietechniek – en onderhoud van panden kunt u aan ons toevertrouwen.

Facilicom telt ruim 30.000 medewerkers en is actief in Nederland, Belgiƫ, Frankrijk en Engeland. De activiteiten van Facilicom zijn ondergebracht in gespecialiseerde divisies.

Branches

De klanten van Facilicom en zijn divisies zijn werkzaam in veel branches, zoals de gezondheidszorg, horeca en recreatie, industrie, onderwijs, overheid, retail, transport & logistiek, wonen en zakelijke dienstverlening.

Hieronder vindt u in een handig overzicht van al onze diensten per land.

FSG-Activiteitenschema NL20

Publiek-Private samenwerking

Facilicom is gespecialiseerd in het integreren van Build, Maintain en Operate in DBFMO opgaven. Zowel vanuit een adviesrol om het ontwerp te optimaliseren, als vanuit een integrale realisatie- en exploitatierol neemt Facilicom deel in Publiek-Private en Privaat-Private Samenwerkingen. Facilicom heeft alle disciplines in huis om ook als ‘single party’ deel te kunnen nemen aan PPS/DBFMO trajecten.


Logo Facilicom


Bezoekadres
Karel Doormanweg 4
3115 JD Schiedam

Telefoon
010 298 11 11

E-mail
info@facilicom.nl

Twitter
@facilicomnl


facilicom.nl