Partner in programma’s en projecten


Als partner ontvangt u minimaal:

  • Acht expertmeetings per jaar over actuele thema’s of nieuwe invalshoeken in de volkshuisvesting. Bijvoorbeeld: Verhouding gemeente en corporatie, Gevolgen Novelle woningwet en flexibele huurcontracten. Als partner wordt u uitgenodigd voor 1 of meerdere expertmeetings, kunt u thema’s aandragen en deelt u mee in de kennis die uit de expertmeetings komt.
  • Deelname aan een intensief traject over sectorontwikkeling. In 2014 zijn dit de trajecten ‘Vergezichten in de Volkshuisvesting’ en de ‘Oefenruimte huursombenadering’. Daarnaast kunt u met korting meedoen aan de ‘Leergroep Wonen en Zorg’ .
  • Twee lezingen met topsprekers uit binnen- en buitenland.
  • Nieuwsbrief exclusief voor de corporatiepartners met onder andere de uitkomsten van de expertmeetings.
  • Abonnement op het Tijdschrift voor de Volkshuisvesting of Stedebouw + Ruimtelijke Ordening.
  • Deelname van uw jonge professionals aan het YURPS (Young Urban & Regional Network)-netwerk. Zij wisselen ervaring uit, ontwikkelen competenties en nemen deel aan trainingen.
  • Tweewekelijkse digitale nieuwsbrief met nieuws, achtergronden, opinie en debat over ontwikkelingen op de thema’s wonen, ruimte, economie en sociaal.
  • Deelname aan de netwerkbijeenkomst ‘Dag van Stad en Regio’.

Kosten

U betaalt voor het partnerschap een vaste bijdrage per jaar. Hoe hoog die bijdrage is hangt af van de grootte van uw organisatie.

U bepaalt samen met andere corporaties ieder jaar welke accenten u komend jaar wilt leggen in het partnerschap. Welke thema’s vindt u belangrijk? Voor welke activiteiten wilt u de middelen inzetten? Het is aan u!

Wilt u zich naast dit pakket in een bepaald onderwerp verdiepen? Dan kunt dat u op projectbasis samen met ons en andere relevante partners uitwerken. De vergoeding is afhankelijk van de activiteiten in het traject, de externe kosten en de bijdrage van eventuele andere partners in het traject. Een eerdere project is bijvoorbeeld Wat Werkt in de Wijk.

Algemene-effecten-woningwet-bruin