Arcadis


Improving quality of life

Van klimaatverandering tot razendsnelle verstedelijking. Onze wereld wordt steeds complexer. De ruimte in steden moet optimaal worden benut en onontgonnen land moet bewoonbaar worden gemaakt. Juist op deze terreinen creëert Arcadis buitengewone en duurzame oplossingen. De mensen van Arcadis werken gezamenlijk aan het creëren van meerwaarde door gebouwde en natuurlijke elementen naadloos in te passen in hun omgeving. Van winkelcentra in Shanghai tot een nieuwe metro in Doha en het terugdringen van luchtvervuiling in Los Angeles.

Arcadis is wereldwijd toonaangevend als ontwerp- en adviesbureau voor de natuurlijke en gebouwde omgeving. Arcadis werkt samen met de klant aan buitengewone en duurzame oplossingen en levert daarvoor ontwerp-, advies- ingenieurs-, project- en managementdiensten.

Duurzaamheid

Arcadis heeft gezondheid, veiligheid en welzijn centraal staan in alles wat zij doen om de wereld en de maatschappij op een evenwichtige manier in stand te houden.

Samenwerking en integriteit

Arcadis gelooft in diversiteit, in de kracht van wereldwijde samenwerking en dat de som van de delen kan leiden tot buitengewone resultaten. Zij werken en handelen daarbij eerlijk en betrouwbaar, en werken volgens de hoogst mogelijke standaarden. Ondernemend en alert, gedreven om waarde voor de klant te creëren en het beste resultaat te behalen.logo-arcadis


Arcadis Nederland B.V.
Beaulieustraat 22
6814 DV Arnhem

Postbus 33
6800 LE Arnhem

Telefoon
+31 88 42 61 261

E-mail
info@arcadis.nl

Twitter
@arcadisnl

Website
www.arcadis.nl