Platform31 kennis en netwerk organisatie voor stad land en regio - wonen social ruimte economie

Stagiair – City Deal Impact Ondernemen

Kennis- en netwerkorganisatie Platform31 ziet de trends in de stad en regio. We verbinden beleid, praktijk en wetenschap rondom actuele vraagstukken en komen tot een aanpak waarmee bestuurders, beleidsmakers en uitvoerders direct aan de slag kunnen. De oplossingen houden we niet voor onszelf: iedereen profiteert mee van de resultaten.

Loop jij warm voor de nieuwe economie en zijn termen als de donut economie, brede welvaart en SDGs jou niet vreemd? Wil je graag leren hoe een netwerk van publieke en private partijen in elkaar steekt? Dan is de City Deal Impact Ondernemen op zoek naar jou.

Voor het team City Deal Impact Ondernemen zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Stagiair communicatie

Voor een periode van ongeveer 4-6 maanden voor 24 uur per week.

De City Deal Impact Ondernemen zoekt een organisatietalent die het leuk vindt om kennis te maken met de pioniers die werk maken van een nieuwe economie. Een economie die zich richt op meer dan financieel gewin, op brede welvaart. We zoeken iemand die het leuk vindt om te schrijven en mee te werken aan onze communicatie strategie.

Als stagiair wordt je onderdeel van het coördinatieteam. Dit team bestaat uit leden van diverse organisaties. Het bijzondere aan deze City Deal is dat we met bijna 100 partners in Nederland werken aan een impactvolle economie in Nederland.

Wat ga je doen?

Er is veel werk te doen. Zoals:

  • Bijwonen van evenementen en communiceren over resultaten
  • Meeschrijven aan nieuwsberichten voor op de website en in media
  • Interviews afnemen bij ondernemers en omtoveren tot nuttig artikel
  • Organiseren van werkgroepen voor partners

Afhankelijk van je achtergrond en interesses zullen we je takenpakket vaststellen.

Dit is jouw profiel

  • Je bent van nature een schrijftalent
  • Je hebt hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt affiniteit met ontwikkelingen die gaan over de transitie naar een nieuwe economie en verdiept je daar graag in;
  • Je kan goed zelfstandig werken, maar verstaat ook de kunst van het samenwerken.
  • Je durft proactief te zijn, vragen te stellen en je mening te geven

Periode

Start 1 februari t/m juli 2023

Wij bieden

Een stagevergoeding en de mogelijkheid om de werkzaamheden deels op kantoor en deels thuis uit te voeren. We bieden je een vast aanspreekpunt waarmee je wekelijks de werkzaamheden doorspreekt. Stage en afstudeeronderzoek combineren behoort tot de mogelijkheden. Als stagiair ben je volwaardig lid van het team en we nodigen je uit om op inhoud met ons mee te denken. Daarvoor terug krijg je een kijkje in de keuken van een groot dynamisch samenwerkingsverband.

Interesse?

Stuur ons je korte motivatie met een cv naar: hrm@platform31.nl t.a.v. Geke Roos. Wil je eerst meer horen over deze stageplek? Bel met Sabina Gietema via 06 5794 1933 of sabina.gietema@platform31.nl.