Platform31 kennis en netwerk organisatie voor stad land en regio - wonen social ruimte economie

Junior projectleiders

Wil jij graag jouw bijdrage leveren aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken van vandaag en morgen? En zoek je een baan in een dynamische organisatie die inzet op kennisontwikkeling, samenwerking en vernieuwing? Dan is Platform31, dé kennis- en netwerkorganisatie voor stad en regio, de werkgever die bij jou past.

Platform31, dé kennis- en netwerkorganisatie voor stad en regio, werkt samen met ruim 300 partners, waaronder gemeenten, ministeries, woningcorporaties, marktpartijen, maatschappelijke organisaties en andere kennisinstituten, aan oplossingen voor vandaag en morgen. Vanuit een integrale benadering ontwikkelen en delen we kennis voor uitdagingen op het gebied van onder meer wonen, verduurzaming, economische ontwikkeling, sociale inclusie, bestaanszekerheid en kansengelijkheid. Geen abstracte adviesrapporten, maar hands-on inzichten, denkrichtingen en concrete aanpakken waar beleidsmakers, bestuurders, politici en ondernemers mee aan de slag kunnen. Daarbij staan kennisontwikkeling en kennisdeling met en voor ons netwerk centraal.

Platform31 is op zoek naar enthousiaste:

Junior projectleiders

Het betreft een functie voor 36 uur (32 uur behoort tot de mogelijkheden).

Wij zoeken junior projectleiders die (enige) kennis en ervaring hebben in het werken aan maatschappelijke ontwikkelingen in steden en regio’s. Als junior projectleider werk je (deels) zelfstandig aan meerdere projecten, elk in een (klein) team onder leiding van een (senior) projectleider. Je vindt het leuk om partijen, kennis en ervaring bij elkaar te brengen om (praktische) vraagstukken te helpen oplossen. Je hanteert daarvoor verschillende methodieken en werkt daarin nauw samen met collega’s vanuit verschillende expertises en achtergronden. Je hebt gevoel voor politieke verhoudingen en beschikt over de vaardigheden om doelgericht te spreken en schrijven.

De junior projectleiders die wij zoeken worden breed ingezet op projecten binnen de opgaven waaraan Platform31 werkt, te weten de opgaven wonen, ruimte en leefbaarheid, de verduurzamingsopgaven, economische veerkracht, sociale inclusie en bestuur en samenspel.
We vragen kandidaten om in hun motivatie aan te geven voor welke inhoudelijke opgaven en uiteraard waarom, jij de juiste kandidaat bent voor Platform31.

Dit is jouw profiel:

  • Je hebt WO werk- en denkniveau met een voor deze functie relevante opleiding;
  • Je bent altijd op zoek naar actuele maatschappelijke ontwikkelingen en verdiept je daar graag in;
  • Je zit vol initiatief, je bent een vindingrijke organisator en verbinder en werkt zelfstandig, maar verstaat ook de kunst van het samenwerken.
  • Je kunt goed communiceren; in woord en schrift (van blogs, nieuws, artikelen tot rapporten en van adviesgesprekken tot presentaties).
  • Je bent resultaat- en praktijkgericht, klant- en kwaliteitsgericht, deskundig, analytisch en ondernemend.
  • Je hebt enige ervaring met projectmatig werken, zowel financieel als met planning.

Wat bieden wij je?

Een dynamische, inspirerende werkomgeving met veel flexibiliteit, een informele werksfeer, mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken, inspirerende collega’s met volop mogelijkheden tot verdieping van je kennis en verbreding van je netwerk. Veel ruimte voor eigen initiatief en samenwerking.

Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. De aanstelling vindt plaats conform de arbeidsvoorwaarden van Platform31

Interesse?

Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Geke Roos- Bakker: hrm@platform31.nl, 06 1447 6609

Geïnteresseerden kunnen vóór 5 december a.s. reageren. Stuur ons je motivatie met een CV naar hrm@platform31.nl t.a.v. Geke Roos-Bakker.